Serviciile noastre

Cotroceni Business Center

Spatii de inchiriat: Cotroceni Business Center va pune la dispozitie spatii de inchiriat pentru urmatoarele activitati: de birouri, comerciale si pentru depozitare.
Spatiile de birouri sunt variate, incepand de la cca. 30 mp pana la 450mp; spatii de depozitare intre 100mp si 1000mp si un spatiu comercial stradal de cca. 150mp.

Facilitati:


- Spatii nou amenajate [ posibilitatea de compartimentare la cerere].
- Atmosfera interioara moderna - lifturi noi.
- Instalatii climatizare cu control separat pentru fiecare spatiu.
- Contorizare electrica separata pentru fiecare spatiu.
- Parcare gratuita in curtea incintei.
- Numerosi furnizori de servicii de telefonie si internet.
- Restaurante in incinta complexului.
- Acces 24 din 24 in cladirea complexului de birouri.
- Paza si monitorizare video permanenta.
- Facturare utilitati in sistem Open Book.

Preturi si conditii de inchiriere:


Preturile variaza pentru fiecare spatiu in functie de: suprafata, perioada de contractare, beneficiile oferite [ compartimentare la cerere ], caracteristici tehnice [ spatii cu si fara lumina naturala / spatii cu utilitati la comun sau contorizare separata], etc.
Preturile pentru spatiile de birouri variaza intre 6-11 E/mp plus TVA, preturile pentru spatiile de depozitare intre 4-5Euro/mp plus TVA. Contractele negociate se pot incheia pe o perioada de minim 12 luni si maxim 60 de luni.
Chiria se achita pentru luna in curs in termen de 15 zile de la primirea facturii, iar mentenanta in termen de 15 zile de la primirea facturii.
Mentenanta se factureaza separat si include: energie electrica spatii comune, energie termica pe timpul iernii, aer conditionat pe timpul verii, curatentie spatii comune si toalete, paza si serviciile de monitorizare, lifturile.

Complexul de birouri

este format din mai multe cladiri destinate spatiilor de birouri, spatiilor comerciale sau spatiilor de depozitare. Corpurile A,T,U si B au fost recent modernizate, fiind amenajate in spatii pentru birouri compartimentate la cererea clientilor.

POZITIONARE


Complexul de birouri Cotroceni Business Center se afla pozitionat la intersectia Bd. Iuliu Maniu cu Bd. Vasile Milea si este la: - 15 min de Autostrada A1 - 30 min de Aeroportul Baneasa - Langa noul Mall Afi Palace Cotroceni - 10 min de Centrul Bucurestiului

Spatii birouri / Inchiriere

Complexul de birouri este format din mai multe cladiri destinate spatiilor de birouri, spatiilor comerciale sau spatiilor de depozitare. Corpurile A,T,U si B au fost recent modernizate, fiind amenajate in spatii pentru birouri compartimentate la cererea clientilor.

Detalii

Spatii Birouri / POZITIONARE

Complexul de birouri Cotroceni Business Center se afla pozitionat la intersectia Bd. Iuliu Maniu cu Bd. Vasile Milea si este la: - 15 min de Autostrada A1 - 30 min de Aeroportul Baneasa - Langa noul Mall Afi Palace Cotroceni - 10 min de Centrul Bucurestiului.

Detalii

Cotroceni Business Center / Suprafete

Complexul Cotroceni Business Center este format din: Corpul A - parter + patru etaje, cu o suprafata de aproximativ 3300 mp pe nivel, totalizand astfel 16500 mp. Corpul B - parter + patru etaje, cu o suprafata de aproximativ 3300 mp pe nivel, totalizand astfel 12500 mp. Corpul U - parter + sase etaje, cu o suprafata de aproximativ 900 de mp pe nivel, totalizand cca. 6000 de mp. Corpul T - 4 etaje, cu o suprafata de 1600 mp fiecare.

Detalii